![Pain plissé margherita Pain plissé margherita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be3e733498054904d1d56d1e82cc81e7/Derivates/c45c67e926a251c9eb90fc6f8dfaef67e25141a0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 1.8 g
Alternative recipes
Risotto alle cinque P
30 min
Pain toupie rapide
40 Min
Tarte aux légumes
1 godz.
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Expérience culinaire
2sa
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Poulet stroganov
50 min
Pâtes au four rapides
55min
Curry de courge
1 godz.
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Croissants au jambon
35 min