Ricotta fruit tart
TM6 TM5 TM31

Ricotta fruit tart

4.0 (6 Bewertungen)

Zutaten

Almond quinoa pastry

  • 100 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
  • 60 g raw almonds (see Tips)
  • 40 g quinoa flakes
  • 80 g plain flour
  • 60 g wholemeal plain flour
  • 1 egg
  • 3 tsp cold water

Ricotta filling

  • 600 g fresh ricotta cheese (see Tips)
  • 2 tsp vanilla bean extract
  • 60 g maple syrup
  • ½ tsp ground cinnamon (optional)
  • 3 tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
  • 3 fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
  • 1 pomegranate, arils only

Nährwerte
pro 1 portions
Kalorien
940.1 kJ / 390.5 kcal
Protein
9.1 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Fett
14.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Ballaststoff
2.3 g
Natrium
159.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123429