Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
TM6 TM5

Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée

3.8 (62 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 garlic bulb, plus two cloves
  • 35 g olive oil
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g honey
  • 40 g wholegrain mustard
  • 10 g Dijon mustard
  • 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 2 tsp fine sea salt
  • 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
  • 800 g cauliflower florets
  • 130 g milk
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tsp fresh thyme leaves, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1596 kJ / 381 kcal
Protein
46 g
Kohlenhydrate
17 g
Fett
12 g
Ballaststoff
7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132538