Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
TM6 TM5 TM31

Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)

4.9 (31 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 1 garlic clove
  • 10 sprigs fresh chives
  • 200 g raw prawn meat
  • 300 g pork mince
  • ½ tsp cornflour
  • 1 tbsp oyster sauce
  • ½ tsp sesame oil
  • 1 egg white, lightly beaten
  • ½ tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 40 gyoza wrappers (approx. 1 packet)
  • 500 g water, plus extra if needed
  • 2 tbsp peanut oil, to fry
  • soy sauce, to serve

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
519.9 kJ / 124.3 kcal
Protein
5.2 g
Kohlenhydrate
18.8 g
Fett
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Ballaststoff
0.6 g
Natrium
253 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r136995