Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
TM6 TM5

Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey

3.7 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g parsnips, peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
  • 50 g unsalted butter, diced, plus extra for frying
  • olive oil, for frying
  • 2 egg whites, from large eggs
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 30 g crème fraîche
  • 30 g milk
  • 2 Tbsp rice flour
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 80 g walnut halves
  • 1 ½ Tbsp honey
  • 100 g Stilton, crumbled

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
395 kJ / 95 kcal
Protein
2 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Fett
7.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r146696