Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.4 kg)
- 1 lemon, halved
- 1 brown onion (approx.150 g), quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled
- 3 spring onions, trimmed and quartered
- 3 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 2 Tbsp miso
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp mirin
Broth
- 1 onion halved, (approx. 150 g)
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if preferred
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, sliced
- 1 tsp sesame oil
- 1 Tbsp chicken stock paste (see tips)
- 1550 g water
- 4 large eggs, washed
- 400 g udon noodles, rinsed and separated
- 120 g carrots (approx. 1-2 carrots), halved lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g tinned baby corn, drained and cut into halves
- 150 - 200 g tenderstem broccoli, trimmed and cut in pieces (4-5 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 - 2 spring onions, trimmed and thinly sliced
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 Tbsp crispy, fried shallots, for garnishing
- nori seaweed, cut into thin strips, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3880 kJ / 923 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.1 g
- Fett
- 45.5 g
- Ballaststoff
- 9.6 g
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