'Eat the rainbow' breakfast bowl
TM6 TM5 TM31

'Eat the rainbow' breakfast bowl

4.6 (9 Bewertungen)

Zutaten

Dressing

  • 60 g tahini
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp lemon juice
  • 3 sprigs fresh mint, leaves only
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 tsp honey (optional)
  • ¼ tsp salt
  • 100 g extra virgin olive oil

Bowl

  • 400 g cauliflower, cut into small florets
  • 500 g water
  • 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
  • 1 bunch asparagus, ends trimmed
  • 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
  • 8 slices haloumi (optional)
  • 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
  • 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
  • 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
  • sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3925.8 kJ / 934.5 kcal
Protein
38.3 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Fett
78.7 g
Gesättigte Fettsäuren
17.8 g
Ballaststoff
15.6 g
Natrium
2408.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150240