Salmon kabsa
TM5 TM6

Salmon kabsa

4.7 (35 Bewertungen)

Zutaten

  • 250 g basmati rice
  • 1000 g water
  • 160 g onions, cut into quarters
  • 6 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 2 tsp Arabian spice mix
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp ground cumin
  • 150 g tomatoes, cut into quarters
  • 15 sprigs fresh coriander, 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 1 fresh chilli, deseeded and cut into pieces (optional)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 600 g fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
    oder 600 g white fish fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
  • 2 loomi (dried limes), pierced with a knife
  • 1 cinnamon stick
  • 4 cardamom pods
  • 4 cloves
  • 15 g toasted pine nuts, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1770 kJ / 423 kcal
Protein
23.1 g
Kohlenhydrate
40.2 g
Fett
18.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168159