Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
TM6

Oxtail stew with butter bean mash (TM6)

3.0 (12 Bewertungen)

Zutaten

Oxtail stew

  • 200 g onion, cut into pieces
  • 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
  • 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
  • 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
  • 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
  • 4 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 40 g olive oil
  • 800 - 1000 g oxtail
  • 3 dried bay leaves
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 150 g red wine
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Butter bean mash

  • 800 g canned butter beans, rinsed and drained
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle
  • paprika, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
4748.3 kJ / 1130.6 kcal
Protein
65.4 g
Kohlenhydrate
50.2 g
Fett
72.3 g
Gesättigte Fettsäuren
28.3 g
Ballaststoff
22.6 g
Natrium
1289.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r236486