Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
TM6 TM5

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 (4 Bewertungen)

Zutaten

Gnudi

  • 1000 g ricotta cheese
  • 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    oder vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
  • fine semolina, for dusting

Sage Butter

  • 150 g unsalted butter, diced
  • 20 fresh sage leaves
  • ½ lemon, finely grated zest only
  • 50 g toasted pine nuts
  • water, for cooking gnudi
  • 1 tsp fine sea salt

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
4477 kJ / 1077 kcal
Protein
66 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Fett
80 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247603