Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ⅓ demet maydanoz kökü, sapları ayıklanmış (bk. öneriler)
- 180 g dana bonfile, sinirleri ayıklanmış, sıfır yağlı, parçalara bölünmüş (2.5 cm), buzlukta 30 dk bekletilmiş (bk. öneriler)
- 70 g soğan,ikiye bölünmüş
- 85 g domates
- 55 g su
- 3 diş sarımsak
- 125 g biber salçası
- 50 g domates salçası
- 10 g limon suyu
- 20 g isot
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 1 tk sumak
- 1 tk toz kimyon
- 25 g zeytinyağı
- 20 g ayçiçek yağı
- 200 g çiğ köftelik ince esmer bulgur
- 15 - 20 yaprak marul, servis etmek için
- ¼ demet maydanoz, servis etmek için
- ¼ demet nane yaprağı, servis etmek için
- 10 yaprak roka, servis etmek için
- nar ekşisi, servis etmek için
- 2 - 3 adet limon, dörde bölünmüş, servis etmek için
- Nährwerte
- pro 6 porsiyon
- Kalorien
- 7630.9 kJ / 1823.8 kcal
- Protein
- 71.9 g
- Kohlenhydrate
- 197.5 g
- Fett
- 93.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17.6 g
- Ballaststoff
- 39.9 g
- Natrium
- 3164.8 mg
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