Sage and buckwheat stuffing balls
TM5 TM6

Sage and buckwheat stuffing balls

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g filtered water
  • 30 g dried porcini mushrooms
  • 1 tsp stock paste (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • ¾ tsp salt
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 180 g buckwheat groats
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried sage
  • ½ tsp dried mixed herbs
  • 1 apple, cored and cut into quarters
  • 25 g slivered almonds
  • 10 g psyllium husks
  • 1 tsp ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
953.1 kJ / 226.9 kcal
Protein
5.8 g
Kohlenhydrate
27 g
Fett
9.1 g
Ballaststoff
7.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r374319