Fragrant whole barbecued fish
TM6 TM5 TM31

Fragrant whole barbecued fish

4.5 (17 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
  • 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 60 g peanut oil
  • 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
  • sea salt, to season (see Tips)
  • ground black pepper, to season
  • dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
  • 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1713.6 kJ / 408 kcal
Protein
52.3 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Fett
19.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Ballaststoff
3.4 g
Natrium
1147.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r431790