Lu ji chi (braised chicken wings)
TM6 TM5 TM31

Lu ji chi (braised chicken wings)

4.4 (50 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g sesame oil
  • 30 g brown sugar
  • 30 g garlic cloves, cut into slices
  • 1 star anise
  • ½ tsp ground white pepper
  • 150 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 500 g water
  • 1 cinnamon quill
  • 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
  • 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint

Nährwerte
pro 4 portions
Kalorien
9101 kJ / 2166.9 kcal
Protein
141.4 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Fett
160.2 g
Gesättigte Fettsäuren
45.9 g
Ballaststoff
11.2 g
Natrium
12284.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542629