Thermomix® Messerabdeckung benötigt.

Für die Zubereitung dieses Rezepts benötigst du die Thermomix® Messerabdeckung. Mehr erfahren

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
TM6

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.7 (49 Bewertungen)

Zutaten

Creamy Avocado

  • 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
  • ¼ tsp salt
  • 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish

Salmon

  • 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 4 tsp extra virgin olive oil, divided
  • 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
  • vegetable oil, to sear

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1808.5 kJ / 432.2 kcal
Protein
30.2 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Fett
31.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Ballaststoff
4.3 g
Natrium
541.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r550622