Baked blueberry and hazelnut cheesecake
TM6 TM5 TM31

Baked blueberry and hazelnut cheesecake

3.6 (34 Bewertungen)

Zutaten

Hazelnut crumb base

  • 75 g salted butter, cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
  • 200 g hazelnuts, without skin, toasted

Cheesecake

  • 300 g sour cream
  • 500 g cream cheese, softened
  • 2 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • 3 eggs
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • water, for baking

Blueberry compote

  • 1 tbsp water
  • 1 tsp arrowroot flour
  • 250 g fresh blueberries (see Tips)
  • 1 - 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
1758.5 kJ / 418.7 kcal
Protein
8.5 g
Kohlenhydrate
3.8 g
Fett
41.2 g
Gesättigte Fettsäuren
20.1 g
Ballaststoff
2.5 g
Natrium
222.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r593695