Glutenfri rullekake med bringebærkrem
TM5 TM6

Glutenfri rullekake med bringebærkrem

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Royal Icing Snøkrystaller

  • 1 eggehvite, fra et stort egg (se tips)
  • 200 g melis
  • ¼ ts sitronsaft, ferskpresset
  • 1 ss kokosnøtt, tørr, usøtet, til dryssing

Sukkerbrød

  • 4 egg, store (63-73 g)
  • 110 g finkornet sukker, pluss 2-3 ss til dryssing
  • 120 g glutenfri melblanding, hvit

Mascarponekrem

  • 500 g kremfløte
  • 100 g mascarpone
  • 2 ss melis

Dekorering

  • 200 g bringebærsyltetøy
    oder jordbærsyltetøy
  • 150 g bringebær
  • 100 g hvit sjokolade revet
  • 20 g kokosnøtt, tørr, usøtet

Nährwerte
pro 1 porsjon
Kalorien
2501 kJ / 600 kcal
Protein
6 g
Kohlenhydrate
55 g
Fett
39 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Ballaststoff
2.5 g
Natrium
88 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r685805