Blueberry Bundt Coffee Cake
TM6 TM5

Blueberry Bundt Coffee Cake

4.9 (68 Bewertungen)

Zutaten

Topping

  • 1 oz unsalted butter, diced, cold, plus extra to grease
  • 1 oz brown sugar
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 oz slivered almonds
  • 2 tbsp old fashioned rolled oats

Batter

  • 8 oz blueberries, plus extra to garnish
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 8 oz unsalted butter, diced
  • 13 ½ oz sugar
  • 1 lemon
  • 3 large eggs
  • 2 tsp almond extract
  • 10 ½ oz buttermilk
  • 13 oz all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • ¾ tsp baking soda
  • ½ tsp salt

Frosting

  • 3 oz cream cheese
  • 2 oz confectioners sugar

Nährwerte
pro 12 slices
Kalorien
26183.8 kJ / 6258.1 kcal
Protein
96.9 g
Kohlenhydrate
862.5 g
Fett
278.6 g
Gesättigte Fettsäuren
157.5 g
Ballaststoff
23.9 g
Natrium
4052.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752997