Geräte & Zubehör
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
67 mg
Protein
4 g
Kalorien
919 kJ /
219 kcal
Fett
9 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux