Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
TM6 TM5 TM31

Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts

4.1 (11 Bewertungen)

Zutaten

Herbed butter

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 120 g unsalted butter, softened

Steamed mushrooms

  • 200 g pearl barley, soaked overnight
  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 400 g boiling water
  • 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g fresh portobello mushrooms
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 sprig fresh basil, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1000 g water
  • 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 30 g hazelnuts, roasted and skins removed

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2802.5 kJ / 667.3 kcal
Protein
19 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Fett
47.5 g
Gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Ballaststoff
11.3 g
Natrium
340.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r77134