Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
TM6 TM5

Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce

4.9 (8 Bewertungen)

Zutaten

Dry Rub

  • 2 tbsp brown sugar
  • 2 tbsp paprika
  • 2 tsp garlic powder
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp onion powder
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried thyme
  • 1360 - 1475 g baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)

Beer BBQ Sauce

  • 115 g red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 15 g vegetable oil
  • 340 g stout beer
  • 170 g ketchup
  • 85 g dark brown sugar
  • 60 g apple cider vinegar
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ⅛ tsp chilli powder, to taste

Cooking Ribs

  • 1135 g water

Nährwerte
pro 4 portions
Kalorien
17380 kJ / 4153.9 kcal
Protein
279.7 g
Kohlenhydrate
189.8 g
Fett
247.8 g
Gesättigte Fettsäuren
84.6 g
Ballaststoff
9.4 g
Natrium
8712.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r813323