Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salata
- 2 adet bütün mısır, (tanesi yaklaşık 200 g), püskülleri temizlenmiş
- 150 g kırmızı soğan, (yaklaşık 1 soğan), dörde bölünmüş
- 1 kırmızı biber, çekirdekleri çıkarılmış ve parçalara bölünmüş (4 cm)
- 4 dal taze kişniş, sadece yaprakları
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 250 g konserve Meksika fasulyesi, (durulanıp, süzülmüş)
- 1 avokado (olgun), küp küp kesilmiş (1 cm)
Acı Biberli Salata Sosu
- 40 g misket limonu suyu (yakl. 2 adet limondan)
-
60
g üzüm çekirdeği yağı
oder 60 g zeytinyağı - 1 diş sarımsak
- 1 tk toz kimyon
- 30 - 40 g kurutulmuş acı biber (yakl. 2 adet)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ göbek marul, ince kıyılmış
-
1
yk ekşi krema, sunmak için
oder 1 yk süzme yoğurt, çırpılmış - kişniş yaprağı, süslemek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Kohlenhydrate
- 13.3 g
- Fett
- 13.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 429.7 mg
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