Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
TM6 TM5

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Filling

  • 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
  • 1 garlic clove
  • 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g walnuts, shelled, halved
  • 6 fresh basil leaves
  • 125 g fresh ricotta cheese
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper

Turkey

  • 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
  • 6 - 9 slices Parma ham
  • 1300 g water

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2116.3 kJ / 505.8 kcal
Protein
56.5 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Fett
28.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Ballaststoff
1.8 g
Natrium
1207.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r820108