Spiced garlic prawns and calamari
TM6 TM5 TM31

Spiced garlic prawns and calamari

4.3 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 calamari hoods (approx. 330 g total)
  • 20 raw prawns, deveined and tails intact
  • 4 garlic cloves
  • 2 pieces lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith
  • ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
  • 40 g olive oil
  • 2 - 3 tbsp dry white wine
  • ½ tsp sweet paprika
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
543 kJ / 129 kcal
Protein
17 g
Kohlenhydrate
0.8 g
Fett
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Ballaststoff
1.2 g
Natrium
358.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82194