Geräte & Zubehör
Amandelcake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
48.4 mg
Protein
6.4 g
Kalorien
993 kJ /
237.3 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g