Geräte & Zubehör
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portie
Zutaten
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
461 mg
Protein
35 g
Kalorien
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux