Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
TM6 TM5 TM31

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

4.0 (28 Bewertungen)

Zutaten

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Pizza bases

  • 500 g cauliflower, cut into small florets
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 egg

Pizza topping

  • 1 tbsp olive oil, for brushing
  • ½ pear, thinly sliced
  • 100 g blue cheese, crumbled
  • 150 g prosciutto, thinly sliced
  • 40 g rocket leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
6003.5 kJ / 1429.5 kcal
Protein
88.7 g
Kohlenhydrate
75.5 g
Fett
85.6 g
Gesättigte Fettsäuren
46.6 g
Ballaststoff
9.4 g
Natrium
3499.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r97491