Geräte und Zubehör
Bacon and Cranberry Jam
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
690 g
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
smoked bacon slices, trimmed of all fat, cut in pieces (2 cm)300 g
-
vegetable oil20 g
-
light brown sugar160 g
-
cider vinegar80 g
-
maple syrup60 g
-
dried cranberries20 g
-
instant coffee dissolved in 1 Tbsp hot water1 Tbsp
-
smoked paprika2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
59.5 mg
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
285.5 kJ /
68.2 kcal
Fett
4.1 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Very Thermomix® Christmas
63 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Whiskey Cream Liqueur
15 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Mincemeat
15 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Spiced Nuts with Cranberries
30 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4 Std. 25 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 Min