Geräte und Zubehör
Pulled Tandoori Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
928 kJ /
222 kcal
Fett
9.4 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Beef Fajitas
1 Std.
Chicken Korma
40 Min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 Std.
Chicken Tikka Masala
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 Std.
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min