Geräte und Zubehör
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
5 portions
Zutaten
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
456.1 mg
Eiweiß
21.5 g
Brennwert
2686.8 kJ /
639.6 kcal
Fett
26.5 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
15.6 g
Kohlenhydrate
81.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Polenta
25min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Pink scramble
15min
Healthy banana bread
1h 15min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min
Better-for-you banana pancakes
30min