Geräte und Zubehör
Beef burgers with cheese filling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
8 pieces
Zutaten
-
bread roll, dry1
-
water for soaking
-
fresh parsley stalks removed15 g
-
onions cut into halves130 g
-
oil plus extra for frying20 g
-
egg1
-
beef mince600 g
-
mustard20 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)150 g
-
oil
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
22 g
Brennwert
1395 kJ /
333 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Pizza dough
1 Std.
Quiche Lorraine
50 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 Std. 5 Min
Potato and Cheese Bites
2 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Omelette Sticks
30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cheese and bacon hedgehog
24 Std. 30 Min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min
Stuffed Crust Salami Pizza
1 Std. 50 Min