Geräte und Zubehör
Chicken and bacon casserole
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
265 kJ /
63 kcal
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Marmite® and Cheese Muffins
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min