Geräte und Zubehör
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
483 kJ /
115 kcal
Fett
8.3 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Rainbow Salad
30 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 Std. 10 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Noodle soup
35 Min
Penne pasta with tuna
35 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Arabian chicken with couscous
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 Min
Noodle soup
35 Min