Geräte und Zubehör
Risoni with salmon and spinach
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves (approx. 120 g)1
-
paprika2 tsp
-
olive oil20 g
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)3
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
dried risoni pasta170 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
lemon cut into wedges, for serving (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
577.2 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
2661 kJ /
633.5 kcal
Fett
39.2 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
34.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick and easy meals: Salmon
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta with tuna
30min
Chicken cacciatore
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken and pesto risoni
35min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Tuna mornay
45min
Chicken and risoni bake
1h 15min