Geräte und Zubehör
Japanese-style dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
23 portions
Zutaten
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)160 g
-
green apple cored and cut into quarters130 g
-
garlic clove1
-
rice wine vinegar70 g
-
olive oil70 g
-
tamari35 g
-
water40 g
-
sesame seeds2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
82 mg
Eiweiß
0.2 g
Brennwert
144.3 kJ /
34.3 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Porcini mushroom salt
5 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
French dressing
5 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Avocado dressing
10 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Miso dressing
5 Min
Asian cucumber salad
10 Min
Coriander pesto
5 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min