Geräte und Zubehör
Green smoothie bowl
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
Buckwheat cacao crunch
-
coconut oil1 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
-
pure maple syrup3 tsp
-
buckwheat groats80 g
-
shredded coconut2 tbsp
-
flaked almonds2 tbsp
-
raw cacao powder2 tbsp
Smoothie
-
ripe banana (approx. 140 g), frozen and cut into pieces1
-
avocado flesh only, cut into pieces½
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
coconut water (see Tips)250 g
-
nut butter1 tbsp
-
psyllium husk (optional)½ tsp
-
vanilla protein powder (optional)1 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kiwifruit peeled and cut into slices, to serve1
-
fresh raspberries to serve125 g
-
fresh blueberries to serve125 g
-
hemp seeds to serve1 tsp
-
desiccated coconut to serve2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
48.8 mg
Eiweiß
12.9 g
Brennwert
2167.5 kJ /
516 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoffe
15.7 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
47.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot smoothie
10 Min
Green smoothie
10 Min
Protein shake
5 Min
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
10 Min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 Min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 Min
Green garden juice
5 Min
Pure green goodness
5 Min
Tropical smoothie bowl
20 Min
Rosy glow smoothie
10 Min
Orange and mango chia pudding
3 Std. 15 Min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 Min