Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
422 kJ /
101 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Tomato Sauce
40 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min