Geräte und Zubehör
Three Egg French Omelet
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 portion
Zutaten
-
2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (optional)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1596.1 mg
Eiweiß
50.9 g
Brennwert
3165 kJ /
756.5 kcal
Fett
55.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 Min
Kid-Size Pizzas
1 Std. 20 Min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 Std.
Shrimp Scampi
40 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 Min
Detox Water (Flat Belly)
25 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Fluffy Baked Omelet
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min