Geräte und Zubehör
Beef Jungle Curry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
long-grain white rice1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilies stems removed, to taste5 - 15
-
cardamom pods6
-
fresh galangal (Thai ginger) thinly sliced1 oz
-
fresh lemongrass thinly sliced (see Tip)1
-
shallots cut into pieces (approx. 2 large shallots)3 ½ oz
-
shrimp paste1 oz
-
fresh kaffir lime leaves midrib removed5
-
water divided36 oz
-
sirloin steak thinly sliced (approx. 2 in. x ¼ in.)16 oz
-
Thai eggplants stems removed, quartered (approx. 7 eggplants)9 oz
-
fresh mixed mushrooms e.g. straw, cremini, white button, cut into pieces if too large6 oz
-
fish sauce2 oz
-
¼ tsp sugarpalm sugar¼ tsp
-
fresh red Thai chilies thinly sliced2
-
4 - 5 sprigs fresh Thai basilfresh holy basil4 - 5 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
40 g
Brennwert
1226 kJ /
293 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Flavors
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Tarragon Chicken Quiche
1 Std. 25 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Chocolate Bourbons
1 Std. 45 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Cream of Crab Soup
45 Min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min