Geräte und Zubehör
Paella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
Roma tomatoes2 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
bomba rice (see Tip)8 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste1 tsp
-
12 oz chicken stockwater12 oz
-
saffron (approx. 25 strands)1 pinch
-
sweet smoked paprika2 tsp
-
Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)8 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined24
-
frozen peas2 oz
-
pitted green olives drained2 oz
-
2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, slicedpiquillo peppers canned or jarred, drained, sliced2 oz
-
lemon wedges, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1103.5 mg
Eiweiß
27.2 g
Brennwert
2336.2 kJ /
558.4 kcal
Fett
34.2 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
37.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Seafood Quesadillas
2 Std.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min