Geräte und Zubehör
Fish tagine with tahini
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
64 g
Brennwert
4000 kJ /
956 kcal
Fett
71.6 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min