Geräte und Zubehör
Tatlı Tart Hamuru
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
1 ad
Zutaten
-
şeker100 g
-
tereyağı tuzsuz, soğutulmuş , küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı200 g
-
un370 g
-
yumurta1
-
tuz1 tutam
-
1 tk doğal vanilya özüvanilya şekeri ev yapımı1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 ad
Eiweiß
45 g
Brennwert
13710 kJ /
3277 kcal
Fett
175 g
Ballaststoffe
10.2 g
Kohlenhydrate
376 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Pastacı Kremalı Profiterol
2 Std. 45 Min
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50 Min
Acı Biberli Kek
2 Std.
Pastacı Kreması
15 Min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 Std.
Tart Hamuru
10 Min
Alfredo Sos
35 Min
Çikolatalı Mus
3 Std. 20 Min
Yoğurtlu Kek
1 Std. 40 Min
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
2 Std. 15 Min
Sünger Kek (Pandispanya)
1 Std. 50 Min
Frambuazlı Cheesecake
1 Std. 35 Min