Geräte und Zubehör
Turplu krem peynir
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
10 g bahçe teresi, ince ince doğranmış (0.5-1 cm)taze frenk soğanı ince ince doğranmış (0.5-1 cm)10 g
-
kırmızı turp küçük parçalara bölünmüş (2 cm)60 - 80 g
-
krem peynir200 g
-
tuz¼ tk
-
toz karabiber¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Eiweiß
24 g
Brennwert
2892 kJ /
690 kcal
Fett
63 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Glütensiz İçli Köfte
1 Std. 30 Min
Frambuazlı Salata Sosu
10 Min
Tavuklu ve Körili Darı
35 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
İnce rendelenmiş lahana
15 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min