Geräte und Zubehör
Ajvar
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
800 g
Zutaten
-
patlıcan kemer, uzunlamasına ikiye bölünmüş500 g
-
kapya biber uzunlamasına ikiye bölünmüş ve çekirdeksiz600 g
-
diş sarımsak3
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı80 g
-
olgun domates dörde bölünmüş200 g
-
tuz1 ½ tk
-
toz karabiber½ tk
-
pul biber1 tk
-
limon suyu2 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Eiweiß
14.2 g
Brennwert
4309.3 kJ /
1031.1 kcal
Fett
81.5 g
Ballaststoffe
29.3 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2 Std. 50 Min
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Keine Bewertungen
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12 Std. 25 Min
Domates Salçası
2 Std. 20 Min
Babagannuş
1 Std.
Krem Karamel (Flan)
2 Std. 45 Min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 Min
Tahin Pekmez
15 Min
Çikolatalı Fındık Ezmesi
45 Min
Ketçap
1 Std. 15 Min
Kahvaltılık Ezme
15 Min