Geräte und Zubehör
Macaroni ABC Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
water1300 g
-
onions cut in wedges50 g
-
tomatoes cut in wedges120 g
-
dried anchovies (ikan bilis), rinsed30 g
-
whole chicken leg (approx. 1 whole chicken leg), with skin, boneless, cut in cubes (1 cm)250 g
-
potatoes cut in cubes (1 cm)150 g
-
carrots cut in cubes (1 cm)50 g
-
macaroni150 g
-
chicken stock powder adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
883 kJ /
211 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Fried Beehoon
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chicken Porridge
35min
Stir fried broccoli with carrot
15min