Pasta med kylling, champignon og grønne bønner

Pasta med kylling, champignon og grønne bønner

4.0 1 Bewertung
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portioner

Zutaten

  • parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
    60 g
  • hvidløgsfed efter smag
    1 - 2
  • løg skåret i halve
    60 g
  • olivenolie
    20 g
  • grønne bønner, friske skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    150 g
    150 g snitbønner, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • champignoner, friske skåret i kvarte
    150 g
  • kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker (3 cm)
    250 g
  • salt, fint efter smag
    ½ - 1 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    ¼ tsk
  • vand
    400 g
  • fløde, min 30 % fedt
    200 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk med top
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), smuldret
  • pasta, tørrede, fusilli eller lignende pasta
    200 g
  • cherrytomater skåret i halve
    70 g
  • basilikumblade revet i stykker
    16

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 30 g
Brennwert 2233 kJ / 533 kcal
Fett 27 g
Ballaststoffe 4.5 g
Kohlenhydrate 41 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen