Dampet laks med boghvede og asparges

Dampet laks med boghvede og asparges

Keine Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portioner

Zutaten

  • appelsinskal
    1 tsk
  • appelsinjuice (cirka. 1 appelsin)
    100 g
  • honning
    30 g
  • wasabi pasta, færdiglavet (optional) efter smag
    ¼ tsk
  • blandede krydderurter, friske kun blade (fx persille, dild, koriander)
    10 - 12 kviste
  • ferske laksefileter, uden skind uden ben (ca. 4 fileter)
    400 g
  • salt, fint plus ekstra efter smag
    1 - 2 knivspids
  • sort peber, friskkværnet plus ekatra efter smag
    1 - 2 knivspids
  • asparges, grønne trimmede (se tip)
    500 g
  • porrer kun den hvide del, skåret i kvarte
    160 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • smør
    20 g
  • boghvedekorn
    300 g
    300 g ris, jasmin
  • hvidvin, tør
    100 g
  • vand
    750 g
  • grøntsagsbouillon
    2 spsk
    2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
  • citronsaft (cirka.1 citron)
    40 g
  • græskarkerner
    30 g
    30 g solsikkefrø
  • cashew nødder, ristet, usaltet (optional)
    100 g
  • gedeost smuldret (valgfrit)
    50 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 63.7 g
Brennwert 4171 kJ / 993 kcal
Fett 51.9 g
Ballaststoffe 8.4 g
Kohlenhydrate 65.5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen