Geräte und Zubehör
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
700 g
Zutaten
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Eiweiß
9.6 g
Brennwert
1183 kJ /
283 kcal
Fett
23.4 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dip soslar ve ezmeler
11 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mango Cheesecake
Nessuna valutazione
Patates Graten
1h 10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Çikolata ve Bol Fındıklı Dondurma
8h 15min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6h 30min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Et Bulyon
45min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min
Mercimek Köftesi
2h
Haydari
10min