Geräte und Zubehör
Ton Balıklı Ezme
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
500 g
Zutaten
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
limon suyu30 g
-
ton balığı, konserve süzülmüş300 g
-
ançüez (optional)1
-
zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak2
-
süzme yoğurtlabne (bk. öneri)85 g
-
çekirdeksiz siyah zeytin40 g
-
kapari, turşu süzülmüş15 g
-
karabiber¼ tk
-
tuz damak tadına göre
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Eiweiß
17.7 g
Brennwert
1013 kJ /
242 kcal
Fett
18.4 g
Kohlenhydrate
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cosmopolitan
5 Min
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Keine Bewertungen
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Lor Peyniri
30 Min
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15 Min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 Std. 35 Min
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
1 Std.
Ispanak ve Bademli Pesto
10 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Bolonez Sos
1 Std. 5 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min