Geräte und Zubehör
Red Velvet Cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Sponge
-
large eggs2
-
sunflower oil plus extra for greasing340 g
-
buttermilk240 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
red food colouring tube, as desired (see tip)½ - 1
-
caster sugar300 g
-
plain flour300 g
-
cocoa powder20 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar180 g
-
cream cheese250 g
-
unsalted butter soft40 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
2611 kJ /
626 kcal
Fett
38.7 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate cake
45 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Brownies
50 Min
Ultimate Chocolate Cake
2 Std. 15 Min
Ombre Cake
2 Std. 10 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2 Std. 30 Min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Chocolate Lava Cookies
1 Std. 40 Min
Chocolate Chip Cake
1 Std. 30 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min